Over ons

Ons creatieve team!

Kelly Gorissen, 33 jaar

Ik ben Kelly Gorissen en zit inmiddels al 14 jaar in het kappersvak. Als klein meisje was ik altijd al bezig met haren en make-up, eigenlijk alles wat met uiterlijke verzorging te maken had fascineerde mij toen al. Elke zaterdag ging ik dan ook met mijn beautycase gevuld met kammen, krulspelden en elastiekjes naar mijn oma, om haar en de hele familie weer mooi te maken.

Dit was als 7-jarig meisje natuurlijk niet altijd een groot succes en zagen zij er vaker uit als een clown dan het gewenste resultaat. Gelukkig had ik in die tijd nog geen scharen in mijn bezit, anders was ik daar waarschijnlijk mee aan de slag gegaan. Ik kon daar echt van genieten om mensen mooi te maken, dus je kunt wel zeggen dat ik een geboren kapster ben. Hoe ouder ik werd, des te beter de resultaten en knipte ik uiteindelijk de puntjes van vriendinnen.

Ik heb op mijn 18e besloten om de kappersopleiding in Roermond te volgen en ben direct gestart als stagiaire in deze kapsalon, dit was in 2004. Het beviel me ontzettend goed, net zoals de lessen op school, het voelde als een hobby. Ik keek er dan ook elke avond weer naar uit om de volgende dag aan de slag te gaan. Toen wist ik het zeker, dit is wat ik de rest van mijn leven wil blijven doen!

In 2007 heb ik de opleiding afgerond en ben ik bij deze kapsalon in dienst gegaan. Met de achterliggende gedachten dat ik de zaak misschien ooit een keer zou kunnen overnemen. Dit was mijn visie voor de toekomst. Op 1 oktober 2017 kreeg ik de kans om de zaak over te nemen, deze heb ik met beiden handen aangegrepen!

Een frisse start met nieuwe ideëen, focussen op mijn eigen salon met een jong en gemotiveerd team. Samen groeien, nieuwe technieken aanleren en ons onderscheiden van de rest. Wat ik wens is dat onze klanten in ons geloven en het vertrouwen hebben, zodat wij hier samen een succes van maken. Zodat er nog veel mooie creaties en herinneringen mogen volgen de aankomende jaren.

Liefs, Kel!